Holdbeskrivelser

Body Toning: Body Toning er en komplet holdtræning af 75 min varighed, der tager dig igennem opvarmning, træning, ned-varmning og udstrækning. Body-Toning inkorporerer elementer fra yoga, body pump, og afstresnings øvelser. Det er for dig der ønsker at få dækket alle elementer af en god træning på en gang.

Bodybike: er holdtræning på special-designede cykler hvor du tages igennem forskellige former for øvelser. Instruktøren bruger musik og positiv verbal motivation, for at få dig til at yde dit optimale. Fokus er et boost til forbrændingen og konditions-træning i form af intervaltræning. 

Forløb i stavtrup:

Yoga ved Kasper – 8 ugers tilkøb til 400,- kr. for eksisterende medlemmer, eller 600,- kr. såfremt du kun ønsker at deltage i Yoga.

Yoga er en gammel indisk træningform, hvor man arbejder med hele kroppen. Målet er at skabe en stærk, smidig og balanceret krop med et afslappet og stressfrit sind.
Yoga arbejder systematisk med alle kropsdele og du vil således erfare at alt fra dine arme, skuldre, ryg, balder, lår og selv dine tæer vil få en god træning, som efterlader dig i større balance og med højere velvære. Denne træningsform tvinger dig til at blive nærværende i nuet og du vil derfor opleve at yoga bliver en velkommen pause fra dagligdagens bekymringer og tankemylder. Når man dyrker yoga regelmæssigt, så bliver man bedre til at håndtere stress, du vil sove bedre og du vil kunne slappe bedre af.
Tilbringer du mange timer med ensformigt, stillesidende arbejde? Så er yoga perfekt for dig.

Kasper fortæller om holdet: 
I mine yogatimer vil du komme på et hold med max 15 deltagere. Der vil være fokus på detaljer, og jeg vil gøre alt for at du kan udvikle dig i din yogapraksis på en tryg og sikker måde, som vil gøre dig stærk og smidig uden at din krop komme til at lide overlast. Du kommer til at arbejde i stillingerne. Du kommer til at svede og mærke din krop, men du kommer også til at have tid til at fordybe dig i arbejdet. Vi vil have fokus på vejrtrækning og hver klasse vil blive afsluttet med en afspænding.
Der vil være en naturlig progression i sværhedsgraden af øvelserne. Hver træningsgang vil forberede dig til de næste stillinger og øvelser, hvorfor jeg anbefaler, at du forsøger at komme hver gang.
Denne yogaklasse er for alle, uanset alder, køn og fitnessniveau. Man behøver ikke være smidig for at lave yoga. Det vigtigste er at man gør det rigtige arbejde i den stilling man kommer ud i, så man gradvist udvikler styrke og fleksibiliet. Succes i yoga er når man bliver glad, sund og stærk – og netop dette vil jeg hjælpe dig med at komme nogle skridt nærmere hver gang vi mødes.

Hvordan booker jeg mig til holdene?

Booking sker her
For at logge in skal du bruge dit  medlemsnummer og fødselsdato (de første 4 cifre). BEMÆRK: at dit medlemsnummer skal starte med sfdc. Er dit gamle medlemsnummer 15002345 – skal du fremadrettet anvende sfdc15002345.

Hvis du er i tvivl om det medlemsnummer, vil det typisk være det nummer der står på dit kort+ sfdc foran cifrene. Hvis du har problemer med at logge ind, skriv da en mail til stavtrup@sportogfitness.dk

Husk at du ved at hente appen Sport Solution Booking, altid vil kunne styre dine hold fra telefonen.

Hvornår er holdene?

Du kan se hold kalenderen her

OBS

Ved booking af hold, forpligter man sig til at melde fra, senest 2 timer før afholdelse, såfremt man ikke kan fremøde til holdet. Ligeledes forpligter man sig til at registrere sig i centeret minimum 11 min før holdstart. Mangel på at overholde disse vilkår, vil resultere i et gebyr på 25,- kr. pr. overtrædelse, til indsamling ved næste PBS hævning. Såfremt der benyttes klippekort, vil en overtrædelse resultere i brugen af et klip.