Mads Sloth Rasmussen

Sloth Personlig Træning
– Sport og Fitness Stavtrup

 • Står du med et ønske om at komme i bedre form?
 • Vil du komme dine skader til livs?
 • Vil du gerne være stærk og sund?
 • Vil du være bedre til din sport?
 • Oplever du gang på gang at starte op i et fitnesscenter, uden at få de resultater du ønsker?
 • Eller sidder du blot og mangler noget inspiration, til at tage din træning til næste niveau?

Så er et personligt træningsforløb, måske lige hvad du står og mangler. Jeg tror på at alle kan opnå resultater, de kan være stolte af og glade for, med den rette vejledning, hjælp og viden. Alle forløb bliver tilpasset dine konkrete behov og med dine mål for øje.

Hvad kan jeg gøre for dig?

Jeg kan hjælpe dig til, at opnå de resultater du går og drømmer om. Jeg fungerer både som tovholder for din træning og kost, men også som inspirator, motivation og sparingspartner. Jeg hjælper dig til at sætte den rette kurs og vigtigst af alt, så giver jeg dig redskaberne, til at du kan bibeholde dine resultater og til at du kan sætte realistiske mål, som samtidig udfordrer og udvikler dig.

Relevante Uddannelser:

 • Sport og Fitness Instruktør kursus Modul 1 og 2.
 • Sport og Fitness Avanceret Instruktør kursus.
 • Sport og Fitness Rehabiliteringsinstruktør
 • Certificeret Personlig Træner via TrænerAkademiet
 • Facilitering og Coaching, Syddansk Universitet, via Cand.Merc.IVU
 • Check Institute integrated movement science lvl 1

Booking

Book et møde på PTstavtrup@sportogfitness.dk, til en uforpligtigende snak, om hvordan vi kan hjælpe dig.

Hvem er jeg?

Jeg hedder Mads Rasmussen og er 38 år gammel.
Jeg satte første gang min fod i et fitnesscenter, da jeg i en alder af 18, fandt ud af jeg nok ikke blev højere, og så måtte jeg i stedet blive stærkere, hvis jeg ville klare mig godt til basket, som dengang fyldt al min fritid.

Senere hen, som studier og arbejde fyldte mere og mere, tog styrketræning en mere dominerende rolle. Da Jeg i en alder af 25 år, opdagede at jeg på magisk vis var blevet lettere overvægtig, besluttede jeg mig for at gøre noget ved det. Jeg studerede alt hvad jeg kunne komme i nærheden af og smed 17 kg over de næste 8 måneder, og endte med at få med den strandform, jeg altid havde drømt om, men aldrig opnået. Siden hen drev min nysgerrighed og min lyst til at lære, mig til at sluge al viden jeg kunne finde omkring træning og kost.

Nu står jeg 12 år senere, en hel del erfaring og viden rigere,og med en fjerde plads til danmarksmesterskaberne i Athletic Fitness, en fitness konkurrence under DBFF. Jeg har oplevet et forholdsvis stort vægttab på egen krop, jeg har bibeholdt dette vægttab de efterfølgende 12 år, jeg har arbejdet med at bygge muskelmasse på og samtidig med at optimere min performance i forbindelse med min Athletic Fitness konkurrence. Jeg har på egen krop, prøvet mange af de udfordringer mine klienter står med, og kan derfor sætte mig ind i disse.

Jeg har igennem de sidste 12 år haft flere 100 programlægninger og instruktioner, for alle køn og aldre. Jeg arbejder ud fra en videnskabelig tilgang. Der skal være logik og grundlag for alt hvad jeg sætter mine klienter til og ikke blot fordi sådan har man altid gjort det. Jeg tror de bedste resultater kommer når man sammenholder hvad der optimalt og hvad der er realistisk. Med god og begrundet planlægning, kan man komme utrolig langt.

Priser – Personlig Træning Sport og Fitness

Opstartsgebyr for nye forløb: – 750 kr.

dette dækker: Første konsultation- Screening af muskel ubalancer, gennemgang af spørgeskema, tilpasning af det videre forløb, herunder program og kostplan, baseret på dine behov og forudsætninger.

Forløb:
10 personlige træninger af 50 min varighed: 5.000,- kr.

20 personlige træninger af 50 min varighed: 9.500,- kr.

30 personlige træninger af 50 min varighed: 14.000.- kr.

*alle forløb er inklusiv medlemskab til Sport og Fitness Stavtrup, så længe forløb varer.
**alle forløb er inklusiv løbende regulering af kost- og træningsprogram.
***Afbud til personlig træning skal meldes, senest senest 24 timer før. Senere afbud, vil resultere i en brugt personlig træning time.
****Alle forløb er sammenhængende og kan ikke deles op.