Hvordan melder jeg mig ind?

Indmeldelse i centeret foregår i receptionen, inden for bemandings tid, som kan findes her, nederst på siden:  https://stavtrup.sportogfitness.dk/.

 

Hvordan sætter jeg mit medlemskab i bero?

Et Pbs medlemskab kan sættes i bero i 8 uger om året, men minimum 7 dage af gangen, ved at skrive en mail til stavtrup@sportogfitness.dk eller rette henvendelse i receptionen. Vi skal bruge dit kortnummer, placeret øverst i højre hjørne på dit personlige kort. Dit fulde navn og den ønskede periode medlemsskabet skal sættes i bero.

Husk at et medlemskab kun kan sættes i bero fremadrettet, og ønsket bero skal oplyses med minimum en dags varsel.

 

Hvordan melder jeg mig ud?

Udmeldelse af Sport og Fitness, sker ved at udfylde en udmeldelses blanket i receptionen i centeret. Dette kan gøres i centerets bemandede åbningstider, som kan findes her, nederst på siden:  https://stavtrup.sportogfitness.dk/

 

Jeg vil gerne have en med op og træne i centeret, hvad gør jeg.?

En gæstetræning i centeret koster 50,-kr og kan kun finde sted i centerets bemandede åbningstider, som kan findes her, nederst på siden:  https://stavtrup.sportogfitness.dk/

 

Jeg vil gerne bestille en personlig instruktion/programlægning eller opfølgning, hvad gør jeg?

Alle programlægninger m.m. bestilles via stavtrup@sportogfitness.dk. Vi skal bruge dit fulde navn, samt hvornår på dagen du typisk vil have tid til at få foretaget en personlig instruktion.